Mitt paket var en present - hur gör jag för att byta/returnera det?

I ditt paket hittar du en bifogad returetikett, som redan är förbetald. Vänligen returnera de relevanta varorna till oss med hjälp av returetiketten och den ifyllda retursedeln.

Vid mottagande av de returnerade varorna på vårt lager kommer vi att behandla en återbetalning till den valda betalningsmetoden som valdes för din beställning. Observera att det kan ta mellan 2-30 dagar för återbetalningen att visas på kontot. Om Klarna användes kommer fakturan automatiskt att ändras inom 48 timmar.

Det är inte möjligt att göra en utbyte. Om du vill ha varan i en annan färg eller storlek måste du göra en ny beställning.