Hur kan jag kontrollera om min storlek finns i lager?

Du kan kontrollera om en artikel finns i lager i din storlek genom att titta på de tillgängliga storlekarna bredvid produktbilderna. Om storleken är skriven i svart är artikeln tillgänglig i den storleken. Om storleken är grå eller inte visas alls, finns den tyvärr inte längre tillgänglig.

Är artikeln inte tillgänglig i din storlek online? Då kan du kontrollera lagerstatus i en butik nära dig genom att klicka på "lagerstatus i butik" eller ringa direkt till den relevanta butiken. Kontakta gärna kundtjänst om du behöver ytterligare hjälp.