Hur gör jag en beställning?

Har du bläddrat på webbplatsen och hittat något du gillar?

1. När du hittar en artikel du vill köpa, välj din storlek och klicka på den gröna knappen LÄGG I VARUKORG. Din artikel kommer nu att läggas till i din kundvagn. Fortsätt göra detta tills varje artikel du vill köpa är tillagd.
  2. När du är klar med att lägga till artiklar i din kundvagn, klicka på kundvagnsikonen i övre högra hörnet.
  3. Se till att du är nöjd med artiklarna i din kundvagn och kontrollera de korrekta storlekarna och mängderna bredvid varje artikel. Fortsätt till nästa steg genom att klicka på VIDARE TILL BETALNING. Har du en rabattkod? Denna läggs till genom att klicka ovanför VIDARE TILL BETALNING-knappen där det står: Har du en kampanjkod?. Du kan skriva eller klistra in din rabattkod i linjen som visas.
  4. Fyll i den nödvändiga informationen under varje punkt: Mina upplysningar, Leveransmetod och Betalning. Om du vill att din beställning ska skickas till ett paketombud, se till att aktivt välja det angivna paketombudet från listan som öppnas när du klickar på Ändra.
  5. Acceptera användarvillkoren bredvid den gröna knappen som säger: KÖP NU.
  6. Fortsätt genom att trycka på KÖP NU och följ instruktionerna från betalningsleverantören.
  7. Du kommer att få ett bekräftelsemail när beställningen är klar.