Hoe kan ik controleren of mijn maat op voorraad is?

Je kunt controleren of een artikel op voorraad is in jouw maat door naar de beschikbare maten naast de productfoto's te kijken. Als de maat in het zwart is geschreven, is het artikel beschikbaar in die maat. Als de maat grijs is of helemaal niet wordt weergegeven, is het helaas niet langer beschikbaar.

Is het artikel niet beschikbaar in jouw maat online? Dan kun je de voorraadbeschikbaarheid in een winkel bij jou in de buurt controleren door te klikken op "voorraadstatus in de winkel" of rechtstreeks contact op te nemen met de relevante winkel. Neem contact op met de klantenservice als je verdere hulp nodig hebt.