Hoe plaats ik een bestelling?

Heb je op de website gekeken en iets leuks gevonden?

1. Zodra je een item ziet dat je wilt kopen, kies je maat en klik je op de groene knop TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN. Je item wordt nu aan je winkelwagen toegevoegd. Blijf dit doen totdat alles wat je wilt kopen is toegevoegd.
  2. Als je klaar bent met items toevoegen, klik dan op het winkelwagen-icoontje in de rechterbovenhoek.
  3. Zorg ervoor dat je tevreden bent met de items in je winkelwagen en controleer de juiste maten en aantallen naast elk item. Ga verder naar de volgende stap door op VERDER NAAR BESTELLING te klikken. Heb je een promotiecode? Deze voeg je toe door boven de knop VERDER NAAR BESTELLING te klikken waar staat: Heb je een promotiecode?. Je kunt je kortingscode in het verschijnende veld typen of plakken.
  4. Vul de vereiste informatie in onder elk punt: Mijn gegevens, Verzendmethode en Betaling. Als je je bestelling naar een afhaalpunt wilt laten sturen, zorg er dan voor dat je actief het gewenste afhaalpunt kiest uit de lijst die verschijnt wanneer je op Wijzig klikt.
  5. Accepteer de gebruiksvoorwaarden naast de groene knop met NU KOPEN.
  6. Klik op NU KOPEN en volg de instructies van de betalingsprovider.
  7. Je ontvangt een bevestigingsmail zodra de bestelling is voltooid.