Hoe om te gaan met fraude op de Social Media kanalen van Zizzi

Het kan gebeuren dat ook Zizzi slachtoffer wordt van oplichting op social media. Dus hoe kun je er zeker van zijn dat een bericht of opmerking van ons afkomstig is? Het is eenvoudig: we zullen je nooit in openbare opmerkingen vragen om op een link te klikken of vertrouwelijke informatie te delen op de gekoppelde website. Als je niet zeker bent, neem dan contact op met ons klantenserviceteam.