Hoe plaats ik een bestelling?

Heeft u op de website gebladerd en iets gevonden dat u bevalt?

1. Zodra u een artikel vindt dat u wilt kopen, kiest u uw maat en klikt u op de groene knop TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN. Uw artikel wordt nu aan uw winkelwagen toegevoegd. Blijf dit doen totdat elk artikel dat u wilt kopen is toegevoegd.
  2. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van artikelen aan uw winkelwagen, klikt u op het winkelwagenpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Zorg ervoor dat u tevreden bent met de artikelen in uw winkelwagen en controleer de juiste maten en hoeveelheden naast elk artikel. Ga verder naar de volgende stap door op VERDER NAAR BESTELLING te klikken. Heeft u een promotiecode? Deze voegt u toe door boven de knop VERDER NAAR BESTELLING te klikken waar staat: Heb je een promotiecode?. U kunt uw vouchercode schrijven of plakken in de regel die verschijnt.
  4. Vul de vereiste informatie in onder elk punt: Mijn gegevens, Verzendmethode en Betaling. Als u uw bestelling naar een afhaalpunt wilt laten verzenden, zorg er dan voor dat u actief het aangewezen afhaalpunt kiest uit de lijst die opent wanneer u op Wijzig klikt.
  5. Accepteer de Gebruiksvoorwaarden naast de groene knop met de tekst: NU KOPEN.
  6. Ga verder door op NU KOPEN te drukken en volg de instructies van de betalingsprovider.
  7. U ontvangt een bevestigingsmail zodra de bestelling is voltooid.