Hvordan håndterer man svindel på Zizzis sociale mediekanaler?

Det kan ske, at også Zizzi bliver offer for svindel på sociale medier. Så hvordan kan du være sikker på, at et opslag eller en kommentar kommer fra os? Det er simpelt: Du vil aldrig blive bedt om af os i offentlige kommentarer, at klikke på et link eller dele fortrolige oplysninger på det linkede website. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.