Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget den korrekte refundering?

Vi refunderer altid til den betalingsmetode, du valgte, da du lagde din ordre. Vær opmærksom på at afhængigt af betalingsmetoden kan det tage op til 30 dage, før refusionen er synlig for dig. Vi beder dig venligst om at dobbelttjekke din bankkonto efter denne periode er udløbet.
Hvis du mener, at du er blevet refunderet et forkert beløb, bedes du kontakte vores kundeservice, som vil være glade for at undersøge sagen. Angiv venligst dit ordrenummer og det korrekte refusionsbeløb.
Bemærk: Returforsendelsesgebyret refunderes kun, hvis du returnerer en defekt vare til os.