Min pakke var en gave - hvordan kan jeg ombytte/returnere den?

I din pakke finder du en vedlagt returetiket, der allerede er betalt. Returnér venligst de relevante varer til os ved hjælp af returetiketten og den udfyldte returseddel.

Når vi har modtaget de returnerede varer på vores lager, sætter vi refusionsprocessen igang. Pengene bliver tilbagebetalt til den samme betalingsmetode, som du brugte, da du lagde din ordre. Bemærk, at det kan tage mellem 2-30 dage, før tilbagebetalingen vises på din konto. Hvis du har betalt med Klarna, bliver fakturaen automatisk ændret inden for 48 timer.

Det er ikke muligt at foretage en ombytning. Hvis du ønsker at få varen i en anden farve eller størrelse, skal du lægge en ny bestilling.