Kan jeg ombytte en vare?

Det er i øjeblikket ikke muligt at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve.

Dog kan varer, der er købt online ombyttes ved at returnere dem til os og bestille dem igen. Returperioden er 30 dage, fra den dato, du modtog din ordre.

I din pakke finder du en udprintet returlabel. Vi trækker et forsendelsesgebyr fra det samlede refusionsbeløb.

Hvis varen ikke længere er tilgængelig til samme pris, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, der gerne hjælper med at finde en løsning for dig!