Hvor lang tid tager levering?

Vi bestræber os på at levere din ordre så hurtigt som muligt.

Når du har afgivet din ordre, vil den straks blive sendt videre til vores lager til behandling.

Hvis du bestiller i weekenden eller på en helligdag, vil vi sende din ordre den næstkommende hverdag.

Vi sender dig et Track & Trace-nummer, når din ordre er afsendt fra vores lager, så kan du se, hvor pakken er, og hvornår du kan forvente at modtage den.