Kan jeg foretage ændringer i en ordre?

Desværre, nej.

Når du har modtaget en e-mail fra os, der bekræfter ordren, er det ofte for sent at foretage ændringer i ordren. Det skyldes, at din ordre straks sendes til vores lager, så vi kan tilbyde hurtig levering.

Hvis du fortryder dit køb lige efter bestilling, bedes du kontakte kundeservice direkte, og vi kan forsøge at annullere det med det samme. Dog er det ofte ikke muligt at annullere ordrer, der er mere end 2 timer gamle.