Hvordan kan jeg tjekke, om min størrelse er på lager?

Du kan tjekke, om en vare er på lager i din størrelse, ved at se på de tilgængelige størrelser ved siden af produktbillederne. Hvis størrelsen er skrevet med sort, er varen tilgængelig i den størrelse. Hvis størrelsen er i gråt eller slet ikke vises, er den desværre ikke længere tilgængelig.

Er varen ikke tilgængelig i din størrelse online? Så kan du tjekke lagerstatus i en butik nær dig ved at klikke på "lagerstatus i butik" eller ringe direkte til den relevante butik. Kontakt venligst kundeservice, hvis du har brug for yderligere hjælp.