Hvordan afgiver jeg en ordre?

Har du kigget rundt på hjemmesiden og fundet noget fedt?

1. Når du finder noget, du vil købe, så vælg din størrelse og klik på den grønne LÆG I KURV-knap. Din vare bliver nu lagt i kurven. Bliv ved med det, indtil alt det, du vil købe, er lagt i kurven.
  2. Når du er færdig med at tilføje varer til din kurv, skal du klikke på kurv-ikonet i øverste højre hjørne. Sørg for, at du er tilfreds med varerne i din kurv og tjek de korrekte størrelser og antal ved siden af hver vare.
  3. Fortsæt til næste trin ved at klikke på FORTSÆT TIL BETALING.
    Har du en rabatkode? Denne kan tilføjes ved at klikke over FORTSÆT TIL BETALING-knappen, hvor der står: Har du en rabatkode?. Du kan skrive eller indsætte din rabatkode i linjen, der vises.
  4. Udfyld de nødvendige oplysninger under hvert punkt: Mine oplysninger, Leveringsmetode og Betaling. Hvis du ønsker, at din ordre skal sendes til en pakkeshop, skal du sørge for aktivt at vælge den ønskede pakkeshop fra listen, der åbner, når du klikker på Ændre.
  5. Accepter brugsvilkårene ved siden af den grønne knap, der siger: KØB NU.
  6. Fortsæt ved at trykke på KØB NU og følg instruktionerne fra betalingsudbyderen.
  7. Du vil modtage en bekræftelses-e-mail, når ordren er gennemført.